Stijlvol overnachten in ’t Goude Hooft in Den Haag

Het blijft altijd een uitdaging om een hotel restaurant te vernieuwen en toch het historisch karakter ervan te bewaren. Zeker wanneer de historie van het pand terug gaat tot 1423.

Bij BIG Horeca was men zich hiervan bewust bij de overname van ’t Goude Hooft begin 2012. Na eerdere verbouwingen zijn er onlangs op de 2e en 3 verdieping 8 unieke en bijzonder stijlvolle hotelsuites gerealiseerd met tal van faciliteiten en services.

Wat te denken van gratis wireless internet, gebruik van iPad air tablet, king size bedden, koffiemachine van Nespresso en tenminste twee Philips flat- screens per hotelsuite om zomaar even wat te noemen.

Voor zowel de particuliere als zakelijk hotelgasten van verschillende nationaliteiten zijn er nu bovendien 72 hotel tv kanalen beschikbaar waardoor iedere hotelgast zijn favoriete televisie kanalen kan bekijken.

Voor zowel eten & drinken, vergaderen of overnachten biedt ’t Goude Hooft u een unieke beleving! Meer informatie kunt u vinden op de website van ’t Goude Hooft.