Looman boekt forse omzetstijging in Philips Hotel TV

De vraag naar nieuwe hotel tv’s heeft in 2019 een enorme boost gekregen. Deels kan dit worden toegeschreven aan het aantal nieuwe hotels dat is afgebouwd in 2019 maar daarnaast is ook de vraag van bestaandehotels naar nieuwe hotel televisies met een strak design en nieuwe functionaliteiten toegenomen. Simpelweg omdat de hotelbezoeker dit verwacht.

Philips Media Suite met ingebouwde Chromecast
Philips heeft met haar MediaSuite televisies een uitermate volwassen productlijn ontwikkeld.  De nieuwste modellen van de MediaSuite tv’s zijn gebaseerd op Android en zijn snel, veelzijdig en makkelijk te bedienen. De beeldkwaliteit is levendig en de ingebouwde Chromecast functionaliteit zorgt voor directe toegang tot de Google Play Store en het draadloos afspelen van films. Content kan vanaf alle smart apparaten zoals telefoons, tablets en laptops moeiteloos worden afgespeeld op deze tv’s.

Vraag en aanbod lagen in 2019 dicht bij elkaar en resulteerde in een 60% omzetstijging van Philips tv’s ten opzichte van het jaar ervoor. Een geweldig resultaat wat tot stand is gekomen door de unieke samenwerking met Philips en waar we best een beetje trots op zijn.

Update
Meer informatie over de nieuwe Philips Media Suite Hotel tv’s met Netflix vindt u in het artikel van Hospitality Management.

N.b.
Heeft u vragen over de Hotel tv’s van Philips en/of wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken op 070 – 3206024 of direct contact opnemen met Henk-Jan Looman via 06 50204778. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen naar info@looman.tv.