Jaren lange ervaring
op het gebied van hotel televisie!

Waarom Looman TV

Looman Hospitality TV Solutions voorziet de hospitality branche van tv en internetoplossingen in de breedste zin van het woord. Wij leveren losse tv’s, technische support maar implementeren ook complete oplossingen van satelliet systemen tot internet tv met interactieve toepassingen.

Wij zijn ontstaan vanuit klant- en marktgericht denken en voorzien u vandaag van de oplossingen van morgen. U bent ons referentiekader en wij trachten u zo goed mogelijk te bedienen door ons te onderscheiden op de volgende punten:

  • bewezen, kwalitatieve produkten
  • kostenbesparende oplossingen
  • professionele support
  • communicatie met korte lijnen
  • competitieve prijsstelling
  • 24 uur service
  • totaaloplossingen

Partners

Optimale oplossingen door vakkundige partners

Het behoeft eigenlijk geen uitleg maar een hotel tv systeem is natuurlijk meer dan een reeks onderdelen. Niet alleen de losse onderdelen maar met name de onderlinge afstemming bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van het eindproduct. Professionele installatie en vakkundige support zijn hierbij de elementen die het verschil maken.  Niet alleen belangrijk voor ons maar natuurlijk ook voor u. Want u bent toch op zoek naar een oplossing waar u geen omkijken naar wilt hebben?

Onze partners zijn niet alleen leidend in de markt maar leveren met name die kennis en kwaliteit die wij als norm gebruiken voor onze oplossingen op het gebied van hotel tv en internet:

Philips

Al meer dan 30 jaar is Philips de onbetwiste marktleider op het gebied van hospitality tv oplossingen. Het technologiebedrijf uit Eindhoven is toonaangevend, met name vanwege haar sterke drang tot innovatie. Continu is Philips bezig de gebruikerservaring van televisie te verbeteringen en dit te integreren in haar hospitality producten. De nieuwe MediaSuite range binnen hospitality televis hiervan een goed voorbeeld. Het brengt niet alleen internet connectivity maar eigenlijk een geheel nieuw interactief concept de hotelkamer binnen.

Tascan

TASCAN Service GmbH is gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, installatie en het onderhoud van de televisie, computer systemen, benodigde antennes en computernetwerken in hotels en dergelijke inrichtingen. Het bedrijf staat niet alleen voor degelijke producten. Het heeft een groot technisch support netwerk en heeft, net als Philips, een sterke drang nog betere producten te vervaardigen.

Deskchannel

Deskchannel voorziet hotel’s van informatieve display’s in diverse formaten die kunnen worden ingezet om de hotelgast te voorzien van allerlei informatie. Dit kan informatie zijn over de faciliteiten van het hotel maar u kunt ook bijvoorbeeld ook bepaalde activiteiten in de nabije omgeving onder de aandacht brengen.