Ziekenhuis tv

Looman verzorgt, in samenwerking met Philips, complete oplossingen voor ziekenhuis tv in de zorgsector. Onze oplossingen zijn gericht op kwaliteit, waar u geen omkijken meer naar heeft en waarmee wij u maximale controle bieden over het ziekenhuis tv systeem.

Wij zijn uw partner vanaf het opstellen van eisen en voorwaarden tot het uiteindelijke ontwerp en het installeren en onderhouden van ziekenhuis tv. Gedurende het gehele traject denken wij met u mee om gezamenlijk te komen tot een optimaal resultaat.

Centraal in onze oplossingen staan de healthcare televisies van Philips. Deze televisies, die te vinden zijn in de MediaSuite, PrimeSuite en EasySuite productlijnen, zijn specifiek ontwikkelt voor de hospitality branche. Zij zijn voorzien van unieke eigenschappen die vaak gewenst én soms noodzakelijk zijn in de professionele omgeving zoals dat van een ziekenhuis. Zenderblokkering, volumebegrenzing, geïntegreerde klok met wake-up call en alarm functies en een eigen hospitality afstandsbediening zijn hiervan enkele voorbeelden.

Ons aanbod van ziekenhuis tv bevat naast de bovenstaande diensten ook het verzorgen van content. Met uw eigen informatiekanaal bent u in staat uw bezoekers en patiënten op een efficiënte wijze snel en makkelijk te informeren over tal van actuele en relevante onderwerpen.

U speelt hiermee in op de wensen en behoeften van uw doelgroep want recent onderzoek heeft nog weer eens uitgewezen dat ziekenhuis tv in belangrijke bijdraagt aan het gevoel van comfort bij patiënten (tv aan bed of in de wachtkamer) en werknemers (ter ontspanning).