IPTV voor hotels

Het belang van een goede en stabiele digitale infrastructuur is een voorwaarde om de hotelgast van vandaag tevreden te houden. Zowel particuliere- als zakelijke klanten verwachten van de hotels een omgeving die minimaal gelijk is aan het digitale comfort dat men thuis ervaart. Het is een belangrijk argument in het keuzeproces, ook omdat we steeds vaker afhankelijk zijn van de toegang tot informatie.

Implementatie van IPTV in hotels is de oplossing

Streaming technieken hebben de manier van het zoeken en bekijken naar content wenselijk veranderd. Klanten willen met hun smartphone, tablets en laptops interactief communiceren met het TV netwerk en die content bekijken op het moment dat het hen uitkomt. Bij signaaldistributie via het traditionele coaxnetwerk vergt dit extra bandbreedte en apparatuur om de digitale signalen te verwerken. IPTV is  ontwikkelt om digitale signaaloverdracht zo effectief en efficiënt mogelijk te transporteren in digitale netwerken. Multicasting met professionele switches staan hierbij centraal. Het is de oplossing voor het hotelnetwerk van vandaag én de nabije toekomst!

De voordelen van IPTV

IPTV is bij uitstek geschikt voor het verwerken van streaming content. IPTV levert hoge kwaliteit HD content en interactieve functionaliteit aan elk apparaat, is schaalbaar en is relatief gemakkelijk te beheren. Hotelgasten kunnen TV kijken op smartphone en tablet en deze ook gebruiken voor het streamen van content. Exact zoals men dat verwacht.

Met IPTV is uw hotel klaar voor de toekomst

Het is dé uitdaging van hotels om voor de gasten een omgeving te creëren van een interactieve beleving die hun verwachtingen overtreft.  Een betrouwbare Wifi verbinding met een optimaal bereik en een consistente kwaliteit van digitale interactieve TV is hiervoor de basis. Het hotel IPTV systeem zorgt hiervoor. Door gebruik te maken van een eigen content kanaal kan de aangeboden informatie nog worden verrijkt en de gast het ultieme thuisgevoel te geven. Dat is de toekomst!

Hospitality TV Solutions levert succesvolle IPTV oplossingen in samenwerking met partners en maakt gebruik van producten die zich in de praktijk hebben bewezen.