Hotel Olympic geeft de Amsterdamse Sportas nog meer allure

Nadat de Sportraad in Amsterdam in 2007 de Sportas definieerde als de locatie in Amsterdam waar wordt gesport en bewogen is de Sportas in de loop der jaren steeds verder ontwikkeld. Het is een ontmoetingsplek voor niet-sporters maar ook de plek voor sporters. Er zijn trainings- en wedstrijdfaciliteiten, medische faciliteiten, sportspeciaal zaken, restaurants met healhty food en sinds eind april 2019 ook het nieuwe Olympic Hotel.

Uniek hotel, unieke locatie
Het Olympic Hotel is een sporthotel en gesitueerd naast het Olympisch stadion aan het IJsbaanpad. Aan de zijde van het Olympisch stadion is een mooi groot terras gebouwd met een aanlegsteiger waar bezoekers zelfs met de boot kunnen aanleggen.


Een breed publiekHet Olympic hotel richt zich niet alleen op nationale en internationale sporters maar is ook in trek bij mensen die in Amsterdam zijn voor zaken en de Zuid As en de RAI bezoeken.  Last but not least is het hotel ook populair bij bezoekers die op zoek zijn naar rust, sport en een omgeving waar zij graag hun vrije tijd willen doorbrengen.

Aangezien het hotel een internationale bezoekersstroom heeft zijn de 309 hotelkamers uitgerust met de nieuwste televisies van Philips en hebben bezoekers toegang tot premium hotel televisie met een enorme hoeveelheid aan televisie kanalen. Iedereen dient zich namelijk thuis te voelen!

De faciliteiten, de locatie, de sfeer en het uitzicht worden door bezoekers enorm gewaardeerd. Bekijk de reviews op Google maar eens.Vanuit Hospitality TV Solutions zijn we er trots op hier met de inrichting van de televisie infrastructuur in het hotel een klein stukje te hebben bijgedragen.
Bent u eigenaar van een hotel en op zoek naar een nieuwe tv infrastructuur en/of nieuwe televisies voor lobby, vergader- of hotelkamers dan wij adviseren u graag. Neem in dat geval even contact op met Henk Jan Looman 070-3206024 of stuur een email naar info@looman.tv