Nieuwe generatie Philips Smart TV’s op komst

Als marktleider in de hospitality branche blijft TP Vision de Philips Smart televisies verder ontwikkelen en is de 4e generatie inmiddels in aantocht. Innovatie en Total Cost of Ownership (TCO) zijn de succesvolle ingrediënten achter de opmars van Philips hotel televisie.

De reden hierachter is dat hotels haar gasten de beste hotel (tv) ervaring willen bieden, lees optimale connectiviteit, tegen beheersbare kosten. Energieverbruik, installatie en het centrale beheer van de Philips toestellen spelen hierbij een belangrijke rol.

Zo dient een nieuwe generatie altijd 10% energie te besparen in vergelijking met de vorige toestellen en is er met name in de stand-by modus een enorme winst geboekt.  Sinds 2008 heeft Philips hier een besparing van bijna 90% op geboekt. Verder bevatten de nieuwe Philips Smart Tv’s  een snellere processor voor de internetbrowser en zijn de mogelijkheden om content te delen vergroot via WiFi Direct (EOS en Android) en via MiraCast (Android).

Last but not least  heeft Philips inmiddels een indrukwekkende lijst van 96 Smart TV apps voor entertainment en informatie.