Boetiekhotel Monet Garden, het gevoel van thuis in een modern jasje

Amsterdam is hot! De stad wordt overspoelt met toeristen uit alle windstreken. Zowel zakelijke reizigers, als mensen die privé in Amsterdam willen verblijven iedereen zoekt het hotel dat bij hem of haar past. Het Monet Garden hotel is nieuw in Amsterdam en een populaire keuze bij de hotelbezoekers.

Heerlijke hotel locatie
Het nieuwe Monet Garden, een boetiek hotel van vier sterren, is gevestigd in de Valkenburgerstraat in Amsterdam. Het hotel, dat onderdeel is van de Winn Hotel groep, heeft in korte tijd een enorme populariteit opgebouwd. Bijzonder klantgericht, uitstekende faciliteiten en een geweldige locatie. Attracties als het Rembrandhuis, het Rembrandplein, het Waterloopplein, de Dam, Chinatown en Artis zijn op loopafstand te bereiken.

Hotel TV
Looman Hospitality TV Solutions heeft voor het Monet Garden hotel de TV infrastructuur verzorgt. De kamers zijn alle voorzien van 43” Philips Media Suite Smart televisies en hebben een uitgebreid kanaalaanbod. Juist om alle internationale bezoekers van het tv kanaal te voorzien waar men zich thuis bij voelt.

Wilt u meer weten over het Monet Garden Hotel of wilt u een verblijf boeken? Bekijk dan even de website van het hotel op http://www.monetgardenhotelamsterdam.com.

Kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van het aanleggen, of onderhouden van uw hotel tv infrastructuur of wilt u informatie of advies over het aanschaffen of upgraden van hotel televisie neem dan even contact met ons op via info@looman.tv