Alexander Hotel uit Noordwijk kiest voor Philips en digitale satelliet televisie

Noordwijk, 24 januari 2012 – Het Alexander Hotel uit Noordwijk (vier sterren) heeft onlangs haar hotel televisies en hotel tv systeem geupgrade. Het prestigieuze hotel heeft besloten in te zetten op digitale satelliet televisie om haar (internationale) bezoekers nog beter te kunnen bedienen.

Het Alexander hotel heeft de televisies op de hotelkamers vervangen door nieuwe Prime Suite tv’s van Philips en heeft daarnaast de beschikking over een modern hotel tv kanaal waarmee het haar gasten op persoonlijke wijze kan voorzien van informatie over zaken als de hotel faciliteiten en bijvoorbeeld lokale en regionale evenementen. In de hotelbar heeft men de beschikking over een 55 inch Philips MediaSuite tv, een NetTV speciaal ontwikkeld voor de hospitality branche, waarmee het hotel haar gasten voorziet van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hotel televisie. Door de integatie van Social Media en het verschaffen van real time informatie, zoals weer en verkeer, wordt de gast optimaal  geinformeerd over de meest actuele ontwikkelingen.

Het bedrijf dat de oplossing heeft geïmplementeerd is Looman Hospitality TV Solutions uit Leidschendam. Het bedrijf is specifiek werkzaam in de hospitality branche en levert hotel tv en internet oplossingen aan hotels, ziekenhuizen, woningbouwverenigingen en recreatieparken in de Benelux.