Wifi in hotels belangrijker dan een goed ontbijt

Leidschendam, 29 november 2012 – Zo’n pakweg 15 jaar geleden ging het de hotel bezoeker om drie dingen: een lekker bed, een nette badkamer en een goed ontbijt. Die tijd is echter voorbij. De klant is veeleisender geworden en internet toegang staat vaak bovenaan de wensenlijst wat de hotel bezoeker gebruikt bij het selecteren van het hotel.
Eigenlijk is hier ook nog een nuance in aan te brengen. Het gaat niet alleen om gratis internet maar met name ook om een goede en stabiele verbinding. De grap is namelijk dat een slechte (niet goed functionerende) internet verbinding vandaag de dag ook één van de grootste ergernissen is van de hotelgast. Onze afhankelijkheid van online access is met dit voorbeeld dan ook direct duidelijk.

Het bovenstaande is eigenlijk de basis (baseline) voorwaarde om in deze moeilijke tijden de klant geïnteresseerd te houden in het bezoeken van uw hotel. Meer vooruitstrevende hotelmanagers breiden dit uit naar de hotelkamer en kiezen bijvoorbeeld voor zogenaamde smart televisies om haar hotelgasten te voorzien van online toegang tot sociale media en andere vormen van communicatie en entertainment via de hotel televisie..

Applicaties zoals YouTube, Uitzending gemist, RTL XL en de opkomst van video-on-demand zijn de grote motoren achter de groei van smart tv’s.

Inspelend op deze behoefte en de steeds grotere vraag vanuit de hospitality branche biedt Looman Hospitality TV Solutions met Philips MediaSuite tv’s een volwassen en stabiele oplossing op het gebied van moderne hotel tv.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden op het gebied van SMART tv kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken.