Hogerhuys kiest voor satelliet tv oplossing van Looman Hospitality TV Solutions

Noordwijk, 26 oktober 2011 – Vier sterren hotel Hogerhuys uit Noordwijk doet kabeltelevisie de deur uit en heeft gekozen voor satelliet televisie. Deze oplossing wordt geleverd door Looman Hospitality TV Solutions, Philips hotel tv distributeur en leverancier van satelliet tv voor de hospitality branche.

Hiermee speelt Hogerhuys  in op de wijzigingen in het zenderaanbod van de leveranciers van kabeltelevisie. Kabelleveranciers zoals Ziggo hebben namelijk in een groot aantal Nederlandse regio’s de belangrijkste Duitse zenders geschrapt uit het analoge zenderaanbod. Om de toeristen alsnog toegang te geven tot deze zenders te bekijken dienen hotels, recreatieparken e.d. derhalve te kiezen voor een digitale oplossing.  Met het oog op de toekomstig ontwikkelingen, de kosten en de kwaliteit van digitale tv ontvangst is satelliet tv hierbij een aantrekkelijk alternatief.

Voor Peter Goemaat (directeur Hogerhuys) is de hotelervaring van zijn gasten uitgangspunt en Hogerhuys probeert het de gast op ieder gebied zo goed als mogelijk naar de zin te maken. “Televisie is een essentieel onderdeel van het hotelbezoek, zeker bij slecht weer. Wij willen dat onze gasten zich echt thuis voelen en hebben ervoor gekozen ons televisies te vervangen met Philips tv’s in combinatie met satelliet tv, zoals dat door Looman Hospitalty TV Solutions wordt geleverd”.